اطلاعیه ارزشیابی برنامه های درسی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸

Home » اطلاعیه‌ها » اطلاعیه ارزشیابی برنامه های درسی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸

بازدیدها: 0

قابل توجه دانشجویان دانشکده های پرستاری لار و بهداشت اوز

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند ارزشیابی برنامه های درسی در جهت پیشبرد اهداف آموزشی در هر نیمسال انجام می گردد، لذا خواهشمند است است جهت ارزشیابی برنامه های درسی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در بازه زمانی ۹۹/۰۸/۱۷ الی ۹۹/۰۸/۳۰ به ادرس لینک زیر مراجعه نموده و دانشجویان هر رشته و هر ورودی ، ارزشیابی دروس مربوط به خود را طبق موارد مشخص شده در قسمت ابتدای پرسشنامه، انجام داده و از پاسخگویی به ارزشیابی دروس ورودی/ رشته های دیگر خودداری نمایند. قبل از شروع به پاسخگویی، شماره دانشجویی، رشته ، ورودی و نام درس مشخص شده خود را وارد نمایید. پاسخگویی و همکاری شما عزیزان در تکمیل این پرسشنامه ما را در پیشبرد اهداف آموزشی یاری خواهد رساند.

با تشکر